Good place to work
 

Parkeren

Neemt u deel aan een beurs? Bezoekt u een event? Alle specifieke parkinginstructies kan u vinden op de website van de beurs of het event.

Kantoren: neem Ingang Zuid – parking 3A 
Meeting Center: neem Ingang Noord – parking 6

Voor mensen met beperkte mobiliteit zijn enkele plaatsen gereserveerd op parking 3A en parking 6. Ook voor deze plaatsen gelden de standaardtarieven.

Laadpalen voor elektrische wagens staan ter beschikking op parking 4., parking 6 aan Xpo Noord en aan ingang Meeting Center en op parking 3 aan ingang Xpo Zuid. Aan de uitrit staat een Tesla snellaadstation, deze is ook beschikbaar voor alle elektrische wagens.

Kampeerwagens kunnen terecht op P Broeltorens, een uitgerust kampeerterrein met 8 ruime plaatsen buiten onze campus. Alle info bij Parko

Gratis parking voor autocars beschikbaar in deze omliggende straten: Beneluxlaan, Schaapsdreef, Ambassadeur Baertlaan, Etienne Sabbelaan, Erasmuslaan en Condédreef. 

TARIEVEN

Bij het inrijden van de parking hoeft u geen ticket te nemen. Je kan bij het uitrijden aan de slagboom eenvoudig betalen met je bankkaart/kredietkaart.

  • bezoek buiten de beursdagen: €2,5
  • bezoek publieksbeurs: €5
  • bezoek vakbeurs: €7

Opgelet
Dien je op P1 te parkeren, wegens een volzet op eigen campus, dan dien je ook daar ter plaatse je parkeerticket te betalen. De automaat bevindt zich ter hoogte van de oversteekplaats aan het bruggetje. 

Parkingreglement