Good place to work
 

Great Place to Work

Welkom bij Kortrijk Xpo - Een Geweldige Plek om te Werken!

Great Place to Work® label

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Kortrijk Xpo het felbegeerde label "Great Place to Work®" opnieuw heeft behaald. Dit is iets waar we uiteraard meer dan trots op zijn! Het is een erkenning voor onze toewijding om een veilige en gezonde werkomgeving te creëren. Een plaats waar elke medewerker, elke Xpozaan wordt gewaardeerd en aangemoedigd om te groeien op zowel professioneel als persoonlijk vlak. 

Wij waarderen jou.

Bij Kortrijk Xpo geloven we sterk in het belang van een positieve werkcultuur. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin alle medewerkers zich gerespecteerd, gewaardeerd en ondersteund voelen. Het behalen van het "Great Place to Work®" label bevestigt dat we op de goede weg zijn en onze inspanningen vruchten afwerpen. 

We zijn er voor je.

Een veilige en gezonde werkplek is onze topprioriteit. We hebben een aantal procedures geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat alle medewerkers in een omgeving kunnen werken die hun welzijn beschermt. We streven voortdurend naar verbetering en luisteren naar de behoeften en feedback van ons team om ervoor te zorgen dat we aan de hoogste normen voldoen.

Een idee? Let’s chat. Een bekommernis? Let’s talk. Feeling happy? Let’s share.

Samen groeien.

Bij Kortrijk Xpo geloven we ook dat persoonlijke groei en ontwikkeling essentieel zijn voor het succes van onze medewerkers en ons bedrijf als geheel. We bieden een stimulerende omgeving waarin iedereen wordt aangemoedigd om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en kennis op te bouwen. We bieden diverse mogelijkheden voor training en ontwikkeling, zodat onze medewerkers hun potentieel kunnen realiseren en hun carrière kunnen laten evolueren.

Teamwork makes the dream work.

Naast een geweldige werkplek biedt Kortrijk Xpo ook een levendige en leuke werkomgeving. We geloven dat een positieve sfeer en een goede teamgeest de basis vormen voor succes. We organiseren regelmatig teamactiviteiten, infosessies en teambuildings om een gevoel van gemeenschap en samenhorigheid te bevorderen.

Bij Kortrijk Xpo streven we er voortdurend naar om een werkplek te creëren waar medewerkers zich gewaardeerd, gesteund en geïnspireerd voelen. We zijn trots op het behalen van het "Great Place to Work®" label, maar ons werk is nooit af. We zullen blijven investeren in het welzijn en de ontwikkeling van ons team, omdat we geloven dat dit de sleutel is tot ons succes.

Als je op zoek bent naar een leuke en stimulerende werkomgeving waarin je kunt groeien en je vaardigheden en kennis kunt ontwikkelen, dan nodigen we je uit om deel uit te maken van ons team bij Kortrijk Xpo. Samen kunnen we bouwen aan een succesvolle toekomst!

Welkom bij Kortrijk Xpo - waar werken een plezier is en groeien een garantie!

#GPTWcertified #insideKortrijkXpo #greatplacetowork