Good place to work
 

Tevreden klanten

Tevreden klanten, daar doen we het voor! Het schept dan ook heel wat plezier wanneer we achteraf positieve feedback krijgen. Enkelen zijn té mooi om voor onszelf te houden:

Mobilinnovation 2018 

Ook van mijn kant uit trouwens ook nog even een warme dank voor de prima en vlotte service die we alweer mochten ontvangen bij dit geslaagde event !

We zijn natuurlijk veel gewoon van Kortrijk Xpo maar het verdient het zeker om het nog even te beklemtonen !

- Guido De Roo -

Injectis

We zijn heel tevreden van de demodag! Kortrijk Xpo was een heel goeie keuze voor zaal (perfect voor wat we wilden doen). Kortrijk Xpo ook heel flexibel voor onze injecties te doen, water en elektriciteit af te takken,… Jullie organisatie zat ook heel goed in elkaar; alles is supervlot en gestructureerd verlopen! En de catering was tip-top!!! Iedereen heeft veel en lekker gegeten!

Organisatie door Papillio Events.

Hobby Creatief Salon

Jaarlijks organiseren wij de beurs Hobby Creatief Salon op verschillende locaties. Zowel de accommodatie als de service van Kortrijk Xpo zijn altijd top. Als gerodeerde organisatoren kunnen wij het weten.. Steeds fijn samenwerken met Kortrijk Xpo.. Wij kijken alvast uit naar de 10e editie!

- Kris Blommaerts -

A Taste For Charity

"Ondertussen zijn jullie wellicht allemaal al een beetje bekomen van Taste for Charity.  152 aanwezige bedrijven, 1300 gasten, zovele sponsors, 18 culinaire partners en ja een gelukkig KAPCON team. Namens mijn team en mezelf wil ik iedereen nog eens danken voor de fijne samenwerking." 

Kleding Outlet beurs

"Kortrijk Xpo, dat is "the whole package": super locatie, gemotiveerde medewerkers en een service om U tegen te zeggen!  Het is een plezier om te organiseren aangezien je er altijd kan rekenen op een prachtig team waar niets te veel voor is."

Thuisdag 2014

"Graag wil ik jou en je team bedanken voor de aangename samenwerking tijdens de THUISDAG.

De flexibiliteit  en vriendelijkheid van iedereen, de aanwezigheid van de rode telefoon en het harde werk hebben zonder twijfel bijgedragen aan het vlot verloop van dit evenement en een geslaagde editie 2014!

Dus DANK JE WEL!"

Boekenfestijn

Wij organiseren sinds begin 2000 ons Boekenfestijn op de locatie Kortrijk Xpo.

het Boekenfestijn wordt al jaren op diverse plaatsen in Nederland en België georganiseerd.

Op de locatie Kortrijk Xpo werken wij graag samen met het professionele team van medewerkers dat aldaar voor ons klaar staat om samen met ons het Boekenfestijn tot een succes te maken.

Dit maakt dat de organisatie van ons Boekenfestijn dan ook een feest is als wij mogen samenwerken met dit team.

Wij hopen nog vele jaren een vervolg te geven aan onze prettige samenwerking.

Jan Bloemendaal
Directeur Boekenfestijn

SKODA Business Event

"Je tenais, au nom de l’équipe SKODA, à vous remercier vous ainsi que toute l’équipe de Kortrijk Expo qui a travaillé ce vendredi 20/06 et qui a permis le succès de notre Business Meeting. 

Tout le monde était très satisfait."

Markant Explo Event

"Eerst en vooral nog eens bedankt voor jullie bijdrage aan ons geslaagd Markant Explo event. 

De deelnemers en mijn collega’s waren zeer enthousiast over de locatie. Goed gelegen, mooi en netjes, aangenaam, goede akoestiek en lekker eten waren de positieve commentaren die vaak terug kwamen.  Zelf kon ik (naast de mooie locatie) vooral jullie flexibiliteit en goede service appreciëren.  Alles stond perfect opgesteld en als we iets extra vroegen was dit nooit een probleem. Fijn om zo te kunnen werken! "

Lidl verkoopstraining

"Bedankt voor de vlekkeloze organisatie van ons seminarie op 1.4!
Een heel positieve ervaring voor ons!"

Frans Bauer in concert

"Mag ik jullie allemaal uit naam van KING Entertainment & het team van Frans Bauer bedanken voor de geweldige medewerking gisteren in de XPO van Kortrijk.

Voor Frans was het weer een geslaagd concert van zijn theatertour vooral dankzij jullie inzet, support en medewerking. Bedankt en tot een volgende!"

Savaco event

“Nog eens bedankt voor jullie uitmuntende bijdrage aan ons event op 12/06. De logistiek, catering, bediening waren van een onberispelijke kwaliteit!”

Geers industrie event

"Wij zijn zeer tevreden over het totale concept : ontvangst, zaalindeling theorie/toespraak, tafelschikking, …  Wat de catering betreft echt alleen maar lof – vooral over het visgerechtje. Velen hebben zich 2x bediend.

Deze eerste samenwerking was een interessante ervaring en  ik heb mij op ieder moment ondersteund gevoeld door jullie organisatie/medewerkers.  Je voelt duidelijk het professionalisme van jullie specifieke event-aanpak."

Advocatendag 2012

“Al mijn dank voor de superservice van het hele Kortrijk Xpo team. We zouden meer moeten kunnen doen samen !”

KBC event

"Mede door het gezellige kader van Kortrijk Xpo was ons personeelsfeest van gisteren uitermate geslaagd, dank daarvoor. In die mate zelfs dat onze directeur de plannen had om volgend jaar een "bisnummer" te lanceren."

 

Meer referenties

More ideas

24/11/2024 - 26/11/2024

INTERPOM