STOFFEN SPEKTAKEL - Kortrijk Xpo


Good place to work
 

STOFFEN SPEKTAKEL

11/11/2024

Hét evenement met alles op stoffengebied!

De grootste stoffenbeurs van België, komt ook dit najaar weer naar Kortrijk Xpo. Damesstoffen, kinderstoffen, voeringstoffen, bruidsstoffen, gordijnstoffen, meubelstoffen, decoratiestoffen, tafelzeil: kortom, alles op het stoffen gebied kunt u hier vinden. Ook alle benodigdheden en fournituren om uw spullen te verwerken, zijn te vinden op dit evenement. Doordat er op zo’n evenement stoffendealers uit heel Nederland, België, Duitsland en/of Frankrijk zijn, wordt er een uniek aanbod gepresenteerd. Zo’n groot aanbod zult u nergens anders vinden!

Op het Stoffen Spektakel word er door een regionale naaimachinedealer gedemonstreerd hoe u het beste kleding kunt vervaardigen met de nieuwste machines. Deze naaimachinedealer neemt een grote collectie mee met verschillende merken naaimachines. Modevak scholen zijn soms aanwezig, om u te tonen hoe u nog beter uzelf kunt scholen in het verwerken van kleding.

De toegang naar het Stoffen Spektakel is voor iedereen toegankelijk. Tevens is op ieder Stoffen Spektakel de toegang geheel gratis.

Voor meer informatie of vragen kunt u terecht op www.stoffenspektakel.nl

 Voeg deze beurs toe
aan je agenda   11/11/2024 11/11/2024 40 STOFFEN SPEKTAKEL Hét evenement met alles op stoffengebied! Kortrijk Xpo true DD/MM/YYYYhttps://www.facebook.com/Stoffenspektakel.beurs/


Bereikbaarheid  |  Parkeren
Hotel - Restaurant  |  Kortrijk

Uw contact

More ideas

1/10/2021 - 30/1/2025

BattleKart

24/11/2024 - 26/11/2024

INTERPOM