ART3F - Kortrijk Xpo
 

ART3F

2/6/2023 - 4/6/2023

Internationale beurs voor hedendaagse kunst

art3f breekt met de traditionele beurzen voor hedendaagse kunst door deze culturele evenementen een menselijke en vriendelijke toets te geven. Zonder code, zonder vooroordelen en zonder complexen is art3f een slimme mix tussen de kunst van het hart, de betaalbare kunst en de mooiste artistieke weergave van het moment.

Zoveel redenen om kunst te ontdekken met je familie.

Omdat een groot deel van de kunstenaars door ons selectiecomité is geselecteerd (ook de galeries zullen aanwezig zijn), zullen kunstliefhebbers en verzamelaars de kunstenaars rechtstreeks kunnen ontmoeten en hun unieke wereld met hen kunnen delen. Een unieke kans om nieuwe talenten en de sterren van morgen te ontdekken!Onder deze talrijke talenten (schilders, beeldhouwers, fotografen...) ontdekt art3f, de jonge internationale hedendaagse garde maar ook gevestigde kunstenaars en prestigieuze werken. Wat een emoties en delen!

Omdat het leven doorgaat en optimisme de overhand neemt, omdat het nodig is positief te zijn, te drinken, te eten, plezier te maken, verwonderd te zijn, is kunst een uitstekend middel!Voeg deze beurs toe
aan je agenda   2/6/2023 4/6/2023 40 ART3F Internationale beurs voor hedendaagse kunst Kortrijk Xpo true DD/MM/YYYY

Uw contact

More ideas