WILL SPORTS - Kortrijk Xpo
 

WILL SPORTS

19/10/2019 - 20/10/2019

The event to improve your sports performance

WILL inspireert, informeert en motiveert sporters, startende sporters en iedereen die bewegen en gezonde voeding bovenaan de agenda zet.

Tijdens WILL kunnen de bezoekers luisteren naar inspirerende sprekers. Topsporters en hun coaches, sport-experten of medici brengen thema’s zoals trainings- en voedingsmethodes, mentale veerkracht of blessurepreventie … Nieuwe technologieën, de wereld van topsporters en de nieuwste trends in de sportwereld maken het programma compleet.

Naast de meest recente inzichten, kunnen ook verrassende en innovatieve producten ontdekt worden zoals wearables of neurologische tools die het sportritme verbeteren.

Tenslotte is er ook ruimte voor praktijk met do-booths en testzones voor zowel beginnende als gevorderde sporters. Tijdens één-opéén sessies kan de sporter zelfs advies op maat krijgen of zijn conditieniveau in kaart brengen. Op het einde van de dag vertrekt elke (startende) sporter dankzij onze inspiratie, informatie en motivatie met één doel: zichzelf verbeteren.

Uw contact

More ideas