MANAGEMENT ASSISTANTS EVENING - Kortrijk Xpo
 

MANAGEMENT ASSISTANTS EVENING

30/1/2018

"Stress, burn-out? Versterk je eigen veerkracht!"

Voor de nieuwe gezichten…

De MA-evenings zijn zonder inschrijfgeld, maar alleen op uitnodiging. Het is een gelegenheid waarop wij jullie kennis laten maken met de faciliteiten van het Meeting Center in het gezelschap van de collega Management Assistants en diverse klanten van het Meeting Center. We starten altijd met een educatieve sessie en sluiten af met hapje en een drankje.

"Stress, burn-out? Versterk je eigen veerkracht!"

Het einde van 2017 is in zicht...wat zou het fijn zijn om het nieuwe jaar vol energie en goede moed te kunnen starten! Gastspreekster Brigitte Buyls geeft ons tijdens de eerstvolgende Management Assistant evening een duwtje in de goede richting.

Met behulp van haar inspiratiesessie leer je de symptomen herkennen van overbelasting en krijg je vaardigheden aangereikt voor een betere zelfzorg. Hoe ga je om met je brein ? Is je geheugen soms out of order? Ben je er zelf bewust van of dient een ander jou daar attent op te maken?

Brigitte stuurt je naar huis met eenvoudige tips en tricks, verpakt in een flinke dosis humor, die het dagelijks leven er een stuk aangenamer op kunnen maken.

Waar en wanneer

dinsdag 30 januari om 19u30 in Kortrijk Xpo Meeting Center

Voor wie

Gratis toegang voor Management Assistants, maar alleen op uitnodiging

Contact

Bij interesse contact opnemen met irenewielemaker@kortrijkxpo.com of +32 056 23 20 17
Uw contact

More ideas

30/9/2018 - 3/10/2018

MEAT EXPO