Creating meaningfull connections …. ook in Coronatijd!

De beste manier om betekenisvolle connecties te creëren is face2face. Beurzen brengen communities immers fysiek samen en vormen zo een krachtige motor voor onze economie. In tijden van groei, maar vooral in tijden zoals nu. Beurzen vallen onder het handelsprotokol en kunnen steeds plaatsvinden mits het respecteren van dezelfde stricte maatregelen als de handelscentra. In de komende periode tot het einde van het jaar staan er geen grote manifestaties meer op onze kalender, maar vanaf 2021 zien we ernaar uit om àl onze exposanten en bezoekers opnieuw te verwelkomen waarbij we vanuit het protokol volgende corona-maatregelen blijven handhaven:

  • 1 bezoeker per 10m²
  • 1.5m afstand bewaren
  • Registratie van elke bezoeker (traceerbaarheid)
  • Keuze van een tijdslot voor bezoek
  • Handhygiëne respecteren (desinfecteren)
  • Mondmasker dragen
  • Enkel elektronisch betalen

Corona dwong ons anderzijds om versneld naar creatieve oplossingen te zoeken: daarom bieden wij onze beurzen sedert enkele weken nu met een éxtra digitale dimensie aan. Zo kunnen ook de bezoekers die de beurs niet fysiek kunnen bijwonen nu tóch innovaties ontdekken, waardevolle contacten leggen of inspirerende seminaries bijwonen.  En dit alles volledig online! Voor, tijdens en na de beurs zijn die nieuwe digitale platformen beschikbaar. Een mooie en interessante aanvulling op ‘the real stuff’ van de live-ontmoeting!

Het was en is dus best een moeilijke periode: fysieke contacten beperken voelt in élke omstandigheid niet natuurlijk aan en al zeker niet in de beurzensector die helemaal draait rond deze fysieke ontmoetingen. Maar het kan – mits het volgen van de  nieuwe maatregelen door elkeen -  wél weer.  Wij kunnen dan ook niet wachten om je straks weer te ontmoeten: fysiek én digitaal! Graag tot dan!

 

Team Kortrijk Xpo

 


Today's ideas

1/9/2020 - 31/12/2021

BattleKart

10/11/2020

HR Sports Summit

Healthy people, healthy company

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Inschrijven

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Inschrijven