PLATEN-, FOTO- & VERZAMEL - Kortrijk Xpo
 

PLATEN-, FOTO- & VERZAMEL

4/11/2018

MICRO MEGA MARKET

VERZAMELBEURS

Miniatuur auto's, miniatuur figuurtjes, modeltreinen en toebehoren, nieuwe en oude modelspoorartikelen, oude speelgoedauto's, blikken speelgoed, vintage, modelbouw, literatuur over modelbouw en treinen, bouwdozen, oud houten speelgoed, soldaatjes,lego, boten, vliegtuigen, helikopters, collectables, dinky toys..... en veel ... veel meer. Gezellig toeven tussen prachtige verzamelstukken om uw verzameling aan te vullen ... of gewoon om te komen kijken.

Op deze PLATENBEURS van Kdx FAIRS! vindt u alle muziekgenres: pop, rock, metal, dance, vlaams....

Daarnaast zijn onze beurzen gekend omwille van het goede aanbod van Belgische pop over house & techno tot gothic.

Maar kom je voor oldies, filmmuziek, klassiek of verkies je eerder het hardere werk, je vindt het zeker op het ruime aanbod van onze beurs. De nadruk ligt op verzamelobjecten die met muziek te maken hebben, gaande van vinylplaaten, promotiemateriaal, buitenlandse uitgaven, fanclubmemorabilia, picture discs. Verder nog vinylplaten (78-33 en 45T), cd's (gewoon,maxi en cds), muziekpartituren, postkaarten, dvd's (films en muziek), posters, t-shirts van artiesten.

Ook de gewone muziekliefhebber kan er zeker zijn slag slaan. Onze beurzen blijven een uitstekende kans om voor een prikje platen en cd's op de kop te tikken.

FOTGRAFIEBEURS zowel voor professionele fotografen als hobbyisten.
Digitale en analoge fotografie, lenzen, fototoestellen, projectoren, doka's, statieven, antieke toestellen, oude foto's,
materiaal uit falingen, magazines, boeken, ... NIEUW en OCCASIE

Wanneer?

Zondag 4 november 2018
Openingsuren : 10-17h

Tickets

Inkom: 6 euro (voor de 3 beurzen samen geldig)  - <12 jaar: gratisKDX/DIPRO bvba
Frans De Manstraat 8
2600 Berchem
Tel. +32(0)3/239 56 38
Uw contact

More ideas

11/9/2019 - 15/9/2019

MATEXPO

9/11/2019 - 10/11/2019

HENGELEXPO