ARCHITECT@WORK

27/4/2017 - 28/4/2017

Totaalevenement voor (interieur)architecten en voorschrijvers met focus op productinnovaties

ARCHITECT@WORK staat in teken van ‘Architectuur en Licht’

Om de twee jaar vindt het succesvolle concept ARCHITECT@WORK plaats in België. Na de 13 internationale edities van vorig jaar is het nu uitkijken naar eerst de achtste editie in Kortrijk (27 en 28 april in Kortrijk Xpo) en vervolgens de vijfde editie in Luik (1 en 2 juni in Liège Expo). In 2017 worden ook een aantal nieuwe organisaties aan het reeds uitgebreide internationale aanbod toegevoegd: Barcelona, Stockholm en overzees zelfs Toronto.

Beide edities hebben traditioneel een eigen thema en dat is dit jaar niet anders. Nu staan ze in het teken van ‘Architectuur en Licht’, waarmee ingespeeld wordt op een voor (interieur)architecten zeer interessant en brandend actueel topic, zowel op het vlak van de binnen- als de buitenruimte.

Naast het thema mag je verder ook naar goede gewoonte flink wat randmanifestaties verwachten. Om 10 uur op vrijdag 28 april maken het NAV en het AiNB je wegwijs in de brandwetgeving, onder de titel ‘Brandend actuele brandwetgeving’. Om 14 uur pakken BVA en KBKW op hun beurt uit met het seminar ‘Landscape of the Future’. Dit loopt met kunstenaar en innovator Daan Roosegaarde (1979), een man die internationaal bekend is door zijn futuristische ontwerpen die de nieuwe relatie tussen mensen en technologie ontdekken.

Verder is er op beide edities de materialententoonstelling ‘Lovely Light’ van Materia en zijn ook de fotografen van het Nederlandse DAPh naar goede gewoonte weer van de partij. Interessant om nog mee te geven is de Project Wall van world-architects.com.

Waar?


Kortrijk Xpo Organizations
Doorniksesteenweg 216
8500 KORTRIJK
T +32 (0)56 24 11 11


Voeg deze beurs toe
aan je agenda   27/4/2017 28/4/2017 40 ARCHITECT@WORK Totaalevenement voor (interieur)architecten en voorschrijvers met focus op productinnovaties Kortrijk Xpo true DD/MM/YYYYUw contact


Nathalie Sandra

Exhibition Manager

More ideas

6/9/2017 - 10/9/2017

MATEXPO