Good place to work
 

Nieuwsdetail

17-05-2021

Eindelijk officiële toestemming voor beurzen vanaf 30/7

Persbericht – 12 mei 2021. Het overlegcomité van dinsdag 11 mei bevestigde waar iedereen op zat te wachten: een officiële toestemming om beurzen opnieuw te organiseren vanaf 30 juli ek. Heel goed nieuws dus voor alle najaarsbeurzen van 2021 die bij deze definitief bekrachtigd zijn!

Concreet betekent dit dat de najaarsbeurzen zullen doorgaan zoals geprogrammeerd. De exitstrategie catalogeert beurzen opnieuw onder het handelsprotocol. Net zoals Retail, winkelcentra, etc. Dit is dus niét hetzelfde protocol als voor evenementen (o.a. festivals) waardoor het bezoekersvolume per beurs aangehouden kan worden. Op de standen is er géén limitering van aantal bezoekers van toepassing. 

Uiteraard voorzien wij alle nodige sanitaire maatregelen en investeren wij in voldoende ventilatie met bijhorende CO2-meting, hand- & ontsmettingsgels, bezoekersregistratie en dergelijke. Mogelijks zijn in september nog andere maatregelen van kracht. Daarover zullen we steeds tijdig én correct informeren. Catering zal zeker toegelaten zijn, weliswaar onder het op dat moment geldende horeca-protocol. Ook hieromtrent communiceren we naderhand nog gedetailleerd. 

Het aller belangrijkste nieuws is echter dat iedereen uit de sector elkaar weer live kan ontmoeten vanaf het najaar van 2021! Na een heel lange digitale periode merken wij bij exposanten en bezoekers dat de ‘goesting’ bijzonder groot is om terug fysiek te netwerken en zaken te doen. Bovendien is een beurs steevast een katalysator voor de sector en zullen deze ontmoetingsmomenten optimaal geschikt zijn om de postcorona-activiteiten van onze exposanten te boosten.  

Het wordt ongetwijfeld een bruisend en ‘historisch’ najaar. 

More ideas

8/10/2023 - 10/10/2023

SIGN2COM

19/10/2023 - 20/10/2023

DESIGN NATION