Nieuwsdetail

17-03-2020

COVID-19

Volg hier de actuele situatie omtrent COVID-19.

Update 1 september: zelfde veiligheidsmaatregelen als handelscentra

De beste manier om betekenisvolle connecties te creëren is face-to-face. Beurzen brengen communities samen en vormen zo een krachtige motor voor onze economie. In tijden van groei maar vooral in tijden als nu. Daarom gaan beurzen vanaf 1 september opnieuw door en worden ze als handelscentra gezien met dezelfde strikte maatregelen.

  • 1.5m afstand bewaren
  • Registratie van elke bezoeker (traceerbaarheid)
  • Keuze van een tijdslot voor bezoek
  • Handhygiëne respecteren (desinfecteren)
  • Mondmasker dragen
  • Enkel elektronisch betalen

Bovendien voegen wij nog een digitale dimensie toe aan onze beurzen. Zo kunnen ook bezoekers die de beurs niet kunnen bijwonen innovaties ontdekken, waardevolle contacten leggen, inspirerende seminaries bijwonen en zo veel meer. Voor, tijdens en na de beurs. Wij kunnen niet wachten om je weer te ontmoeten!

Update 10 maart: de Nationale Veiligheidsraad geeft als advies om tot eind maart alle manifestaties boven de 1.000 personen niet te laten doorgaan.

Alle manifestaties die blijven doorgaan in maart in Kortrijk Xpo, te raadplegen via onze kalender, zijn manifestaties met minder dan 1.000 personen. Voor deze specifieke manifestaties blijven de speciale hygiënemaatregelen van kracht. Alle events met méér dan 1.000 bezoekers worden uitgesteld naar een latere datum in het najaar. Voor concrete data, consulteer de websites van de desbetreffende events. 

Update 2 maart: Kortrijk Xpo neemt extra hygiëne maatregelen

Omwille van het coronavirus zorgt Kortrijk Xpo voor volgende extra voorzieningen op vlak van hygiëne:

  • Desinfecterende handgels worden verspreid over de diverse hallen geïnstalleerd
  • Desinfecterende zeep wordt in de toiletblokken geplaatst, alsook affichage van de richtlijnen voor het handenwassen
  • Er is in de permanente aanwezigheid voorzien van een paramedisch team
  • Een extra schoonmaakploeg zal gedurende de beurzen permanent instaan voor het ontsmetten van alle deurklinken, betaalterminals, enz..

De Belgische gezondheidsautoriteiten evalueren continue de mogelijke risico’s voor ons land en maken zich sterk over solide procedures te beschikken voor het opsporen en behandelen van eventuele besmettingen. Maar vooralsnog kunnen alle activiteiten dus doorgaan zonder enig bijkomend risico.  

Voor alle bijkomende info: www.kortrijkxpo.com of T 056/24.11.11.

 

 

 

More ideas

20/1/2023 - 22/1/2023

VELOFOLLIES

10/3/2023 - 12/3/2023

SLIPWAY