Kulak Kerstbal 2019 - Kortrijk Xpo
 

Kulak Kerstbal 2019

29/11/2019

Dames en heren, appelen en peren, studenten en professoren, tijd om te feesten naar behoren!
Op 29 november vindt alweer het jaarlijkse Kulak Kerstbal plaats. Zak op deze befaamde dag af naar Kortrijk Xpo (Hal 5) en neem zoveel mogelijk volk mee als u maar kan, want dit wordt een avond om nooit te vergeten. Traditiegetrouw wordt de avond goed ingezet met een diner. Om het u gemakkelijk te maken, voorzien wij shuttlebussen tussen de Xpo en Parking A.

---- DINER ---
Vanaf 18u30 verwachten we de eetgrage feestelingen onder jullie. Vanaf dan kunt u namelijk aanschuiven aan het diner. Net als de jaren voordien is het de bedoeling dat u met een groep van 11 studenten een tafel boekt plus een professor, assistent of personeelslid van de Kulak uitnodigt aan uw tafel als twaalfde man of vrouw. Deze kunnen jullie zelf komen versieren in de namiddag voor het Kerstbal. De groep met de mooist versierde tafel wordt eruit gekozen door een onschuldige hand en zal een mooie beloning krijgen. Een tafel boeken kost in het totaal 400 euro. Hierbij is inbegrepen: diner, 1 fles witte en 1 fles rode wijn, 1 fles plat en 1 fles bruisend water plus uw ticket voor het Kerstbal zelf.
Probeer zeker op tijd een professor, assistent of medewerker mee te vragen. Zonder een twaalfde man/vrouw/andere is het immers onmogelijk om een tafel te boeken.

---AWARDS---
Na het diner worden de Kulak Awards uitgereikt. Voor degenen onder ons die dit concept nog niet kennen: het is de bedoeling dat u één van uw vrienden of kennissen nomineert voor een titel. Dit kan onder andere door een pagina aan te maken op facebook, zo wint uw poulain aan naambekendheid. Achteraf zal er door ons een poll gelanceerd worden om te stemmen op uw favoriet.
De Awards die ook dit jaar weer zullen uitgereikt worden zijn:
~Miss Kulak
~Mister Kulak
~Dulste Commi
~Schattigste Schacht
~Meest Sympathieke Prof
~Coolste Medewerker
~Meest Begeerde Vrijgezel
~Meest Sexy Kulakster
~Sympathiekste Kulakker
~Kulak Toogdanser
~Kulak Zatlap
~Kulak Toerist
~Kulak Duo
~Kulak Koppel
Na de uitreiking begint het galabal, rond 22u30.

---LINE-UP---
TBA


---DRANKBONNEN---
Drankbonnen dienen gekocht te worden de avond zelf. Ook betaling met bancontact zal mogelijk zijn, dit wel enkel vanaf 20 euro.

---TICKETS---
https://tibbaa.com/order/pwckwcs5pi

---AFFICHE---
Gitsdal Print & Presents

---SPONSORS---
TBA

Ut Vivat, Crescat et Floreat,
Praesidium Epicrates

Waar?Praesidium Epicrates Kulak