B2b-smaakmarkt - Kortrijk Xpo
 

B2b-smaakmarkt

18/3/2019

Het nieuwste en meest unieke trefpunt voor de betere voedingssector

Bent u, professional in de voeding, op zoek naar lokale, natuurlijke, smaakvolle en verrassende producten met een verhaal? Dan vindt u hier zeker en vast uw gading.

De eerste Frans-Belgische B2b-smaakmarkt is het nieuwste trefpunt voor de voedingssector. U ontmoet honderd trotse producenten die u niet (snel) tegenkomt op grotere vakbeurzen.

Deze selectie karaktervolle landbouwers en ambachtelijke verwerkers staan garant voor kwaliteit, ambacht, passie en smaak en stellen hun delicatessen exclusief aan u voor.
Uitzonderlijk tijdens deze beurs is dat het aantal bezoekers bewust beperkt is, zodat u de tijd heeft om in alle rust écht contact te leggen met de exposanten.
Zo leert u - chef-kok, grossist, aankoper, eigenaar van een horeca-, delicatesse-, of retailzaak... – zowel de smaak als het boeiende verhaal achter de originele kwaliteitsproducten kennen.

Verfrissende streekbiertjes, biologische sappen, kwalitatief hoevevlees, verse groenten en fruit, glutenvrije patisserie, prijswinnende kazen, traaggeroosterde koffie... U proeft hier het smakelijkste van West- en Oost-Vlaanderen, Noord-Frankrijk en Wallonië.
Bovendien is een bezoek aan de beurs volledig gratis. Naast 100 opmerkelijke exposanten voorzien wij doorlopend boeiende demo’s (Barista en Cocktails) – professioneel advies op maat in onze adviesruimte – free drinks – een catalogus met alle info en adressen van de exposanten - …

Schrijf in voor een uitzonderlijk evenement via www.smaakmarkt.eu/visitor

Praktische info:

Kortrijk Xpo – Meeting Center zaal XXL
Maandag 18 maart 2019 – van 14:00 tot 21:00
Gratis toegang mits registratie op www.smaakmarkt.eu/visitor

Waar?POM West-Vlaanderen
Koning Leopold III-laan 66 | B-8200 Brugge
Uw contact

More ideas

7/10/2019 - 8/10/2019

CHEF19

4/12/2019 - 5/12/2019

BEDRIJVENCONTACTDAGEN