ABISS NETWORKEVENT - Kortrijk Xpo
 

ABISS NETWORKEVENT

4/10/2018

 ABISS heeft een missie : het vermijden dat de dualiteit tussen de departementen IT en alle andere procesverantwoordelijken (productie, maintenance, engineering, SCM, logistics, assets, finance, marketing) gaat leiden tot verkeerde investeringen en implementaties, met verregaande gevolgen op middellange termijn. CIO.com vertaalt deze problematiek in een lijst van de 9 grootste fouten die organisaties maken in de keuze en implementatie van business intelligence software.

ABISS heeft tot doel :

  • De bezoekende teams uit de relevante bedrijfsprocessen en IT duidelijkheid te verschaffen omtrent keuzes, timing, middelen, type gebruikers en visie.
  • Een inzicht in de haal- en schaalbaarheid , data governance (intern en extern), beveiliging, mobiele applicaties en langetermijnadaptabiliteit.
  • Welke pakketten, welke systeempartners kunnen op maat nuttige apps en features uitwerken?
  • Transparantie van het softwareaanbod, maar ook van de architectuur en periferie rondom de aanschaf, de “time to implement” en “training”.

ABISS brengt alle relevante spelers samen binnen het domein van software en IT-oplossingen voor de maakindustrie, procesindustrie en discrete productie.

Openingsuren:

9u – 18uInvent Media bvba
Kortrijksesteenweg 198
8530 Harelbeke
T +32 (0)56 21 30 32 | F +32 (0)56 25 71 41
Uw contact