Wij maken werk van West-Vlaanderen - Kortrijk Xpo
 

Wij maken werk van West-Vlaanderen

6/12/2017

De POM West-Vlaanderen nodigt u graag uit voor het event ‘Wij maken werk van West-Vlaanderen’ op woensdag 6 december. Dit event focust op de fundamenten, bouwstenen en strategie om uw onderneming op weg te helpen naar succesvol ondernemen.

West-Vlaanderen kent een sterke industrie. Een industrie die staat voor bijna 90.000 jobs en een omzet van ruim 6,5 miljard. Een industrie ook met een toekomst. De POM West-Vlaanderen stemt haar werking hier mee op af, via de pijlers Ondernemerschap, Fabrieken voor de Toekomst, Transport & Logistiek en Arbeidsmarkt.

Na vijf jaar uitvoering van West Deal, het economisch transformatieplan van West-Vlaanderen, maken we een balans op: Welke fundamenten hebben we in die jaren gegoten richting een duurzame economische transformatie? Welke bouwstenen worden het komende jaar nog gelegd? Stuk voor stuk sleutels voor uw succes, als ondernemer.

Programma

17u45:
Ontvangst met koffie

18u00:
Verwelkoming door Stefaan Matton, algemeen directeur POM West-Vlaanderen

18u10:
Innovatief ondernemen in de praktijk - Davy De Vlieger, Managing Director Continental Foods Belgium
Davy De Vlieger heeft 8 jaar lang de Belgische tak van Omega Pharma geleid en was ook CEO van Etixx NV. In april 2016 keerde hij terug naar een oude liefde, de voedingsindustrie, als Managing Director van de multinational Continental Foods Belgium. Hij brengt zijn verhaal over het initiëren en begeleiden van innovatieve processen.

18u40:
POM West-Vlaanderen: terugblik op de realisaties, visie en aanpak 2018
Jean de Bethune, voorzitter POM West-Vlaanderen en gedeputeerde voor Economie

19u00:
Netwerkreceptie en gelegenheid om de POM-stand ‘Fabrieken voor de Toekomst’ (standnummer 492) op de beurs Bedrijven Contactdagen te bezoeken. Klop aan en ontmoet onze experts die u graag op weg helpen!

Inschrijven

Deelnemen is gratis, maar inschrijven is verplicht.
Inschrijven kan tot en met donderdag 30 november.
Schrijf je in via http://www.pomwvl.be/succesvol_ondernemen

 

Waar?


POM West-Vlaanderen
Koning Leopold III-Laan 66, 8200 Brugge
+32 (0)50 140 15
Uw contact

More ideas