ABISS NETWORKEVENT - Kortrijk Xpo
 

ABISS NETWORKEVENT

5/10/2017

DE ABISS USP ‘s :

Volgens Gartner zal business intelligence & analytics de top focus zijn voor CIO’s in 2017, met verregaande investeringen in traditionele Business Intelligence Software, cloud services, nieuwe mobiele applicaties en zelfs social media business intelligence. Niettemin, door het groeiend aanbod van business intelligence oplossingen, neemt ook de kans toe op failure en verkeerde keuzes van de aangeboden software. Daarenboven constateren nu al vele investeerders dat tal van eindgebruikers steeds minder in staat zijn om die pakketten te begrijpen, laat staan ze effectief te gebruiken.
ABISS heeft een missie : het vermijden dat de dualiteit tussen de departementen IT en alle andere procesverantwoordelijken (productie, maintenance, engineering, SCM, logistics, assets, finance, marketing) gaat leiden tot verkeerde investeringen en implementaties, met verregaande gevolgen op middellange termijn. CIO.com vertaalt deze problematiek in een lijst van de 9 grootste fouten die organisaties maken in de keuze en implementatie van business intelligence software.

ABISS heeft tot doel :

  • De bezoekende teams uit de relevante bedrijfsprocessen en IT duidelijkheid te verschaffen omtrent keuzes, timing, middelen, type gebruikers en visie.
  • Een inzicht in de haal- en schaalbaarheid , data governance (intern en extern), beveiliging, mobiele applicaties en langetermijnadaptabiliteit.
  • Welke pakketten, welke systeempartners kunnen op maat nuttige apps en features uitwerken?
  • Transparantie van het softwareaanbod, maar ook van de architectuur en periferie rondom de aanschaf, de “time to implement” en “training”.

ABISS brengt alle relevante spelers samen binnen het domein van software en IT-oplossingen voor de maakindustrie, procesindustrie en discrete productie.

 

Waar?


Invent Media bvba
Kortrijksesteenweg 198
8530 Harelbeke
T +32 (0)56 21 30 32 | F +32 (0)56 25 71 41Uw contact

More ideas