UTILITY 2 BUILD - Kortrijk Xpo
 

UTILITY 2 BUILD

27/9/2017 - 28/9/2017

Utility building tomorrow

Bouwheren van grote (ver)bouwprojecten in de utiliteits- en projectbouw beschikken op vandaag niet over een overkoepelend platform waar zij hun potentiële bouwpartners voor toekomstige projecten kunnen ontmoeten. Sectoriële beurzen bieden geen antwoord op de noden van deze bouwheren aangezien het bouwaspect op dergelijke initiatieven vaak te beperkt is. Ook algemene bouwbeurzen bieden geen soelaas gezien hun hoofdzakelijk particuliere insteek. Met UTILITY2BUILD wil Kortrijk Xpo deze leemte invullen. UTILITY2BUILD is het nieuwe (ver)bouwplatform van de hand van de organisatoren van ARCHITECT@WORK, dat zich specifiek richt op de (noden van de) utiliteits- en projectbouw.

UTILITY2BUILD - totaalevent voor bouwheren binnen de utiliteits- en projectbouw - biedt een antwoord op de vraag van de markt naar een professioneel contactplatform met enerzijds exclusieve focus op materialen & technieken voor de utiliteits- en projectbouw en anderzijds ruime mogelijkheden tot networking en kennisoverdracht.

 

Data

  • Woensdag 27 september 2017
  • Donderdag 28 september 2017

Telkens van 13u00 u tot 20u00

Toegangsprijs

€ 10,00 per persoon of gratis na voorregistratie via deze site (met unieke code ontvangen van een exposant of van de organisatie).

Waar?

Uw contact

More ideas