Parking

MATEXPO BEZOEKER?

Vlot en comfortabel parkeren tijdens Matexpo? Volg de signalisatie naar P1 & P2 vanop de snelweg. Vanaf beide parkings brengt een shuttlebus u in minder dan 5 min. naar de beurs. 

Parkeren op of rond de campus van Kortrijk Xpo is niet mogelijk (uitgezonderd vergunninghouders). Politie & parkeerbedrijf zullen streng toezien op wildparkeren.

Parkeren

OPGELET: gewijzigde parkeersituatie

Bij aankomst aan Kortrijk Xpo voor een beurs of event volgt u de interactieve signalisatie naar de meest geschikte parking. 

 • Bezoekt u onze kantoren (ingang Zuid)?
  Dan is Parking 3A (enkel bereikbaar via de President Kennedylaan) het meest geschikt voor u. Bekijk het plan
 • U wordt verwacht in het Meeting Center (ingang Noord)?
  Dan parkeert u best op parking 6 (bereikbaar via de Doorniksesteenweg)
 • Voor druk bezochte publieksbeurzen voorzien we naast onze eigen parkings ook uitwijkparkings, volg dus steeds de aanwijzingen
 • Voor andersvaliden hebben we plaatsen gereserveerd zowel op parking 3A als parking 6 - elke ingang is vlot toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Ticket Valideren:

Kortrijk Xpo baat samen met Kinepolis de parkings P2 tem P7 uit.

Deze parkings liggen het dichtst bij de ingangen Xpo Zuid en Xpo Noord. Bij het inrijden van de parking hoeft u geen ticket te nemen.
  
NIEUW! U kan bij het uitrijden aan de slagboom betalen met uw bankkaart/kredietkaart of u kan een exit ticket kopen aan de verschillende betaalautomaten die verspreid staan op de campus.

Opgelet: Parking P1 - Park + Ride - wordt geëxploiteerd door Parko agb.
Dien je op P1 te parkeren, wegens een volzet situatie op de eigen campus, dan dien je ook daar ter plaatse je parkeerticket te betalen. De automaat bevindt zich ter hoogte van de oversteekplaats aan het bruggetje.

Tarieven:

 • bezoek buiten de beursdagen €2
 • bezoek publieksbeurs €4
 • bezoek vakbeurs €5