MANAGEMENT ASSISTANTS EVENING - Kortrijk Xpo
 

MANAGEMENT ASSISTANTS EVENING

14/3/2017

“Hoera, een conflict?!“

14 maart 2017 om 19u30 in Kortrijk Xpo Meeting Center

Conflicten op het werk, daar lopen we meestal met een boog omheen. Of we vegen ze onder de mat of er wordt er één zondebok gevonden, gestraft en daarmee is de kous af. Denkt men. Maar het conflict is daarmee niet opgelost. Vaak is dat uit angst om de ander te kwetsen, om zelf niet goed uit de woorden te komen of – de nachtmerrie - om de zogenaamde Doos van Pandora te openen en de problemen nog groter te maken dan ze al zijn. Als je begrijpt hoe het tot conflicten komt, welke soort conflicten er zijn en hoe jij ze op een constructieve manier kan hanteren, dan zijn conflicten kansen om te groeien en beter samen te werken.
Ingrid Larik: als jurist én coach/mediator bouw ik graag bruggen tussen de harde (wetgeving, contracten, doelstellingen, KPI’s, charters…) en zachte kanten van een verhaal (weerstand, verstoorde communicatie, belangen, draagvlak, engagement…). Een integrale aanpak waar dialoog en feedback de sleutels zijn voor een betere samenwerking.

 

Voor de nieuwe gezichten…

De MA-evenings zijn zonder inschrijfgeld, maar alleen op uitnodiging. Het is een gelegenheid waarop wij jullie kennis laten maken met de faciliteiten van het Meeting Center in het gezelschap van de collega Management Assistants en diverse klanten van het Meeting Center. We starten altijd met een educatieve sessie en sluiten af met hapje en een drankje.

Waar en wanneer: dinsdag 14 maart om 19u30 in Kortrijk Xpo Meeting Center

Voor wie? Gratis toegang voor Management Assistants, maar alleen op uitnodiging

Contact: Bij interesse contact opnemen met irenewielemaker@kortrijkxpo.com of +32 056 23 20 17

Waar?
Uw contact

More ideas

9/11/2018 - 11/11/2018

BOUWXPO